Matsnack, foodprat och lite skumm

Min gamla polare, min äldsta faktiskt från lågstadiet undrar ofta om jag aldrig äter hemma. Det gör jag faktiskt. I förmiddags åt jag ett knäckebröd med senapssill på. Igår åt jag tyvärr findus nyhet: Köttfärssås gourmet. När man värmde den i kastrullen såg det ut som det flöt upp blod från botten som lade sig på ytan. Det kanske var halall-slaktad köttfärs. Sent på natten sket jag skumm. Magen är fortfarande i olag. Tänkte man kunde skriva till findus. “Hej ska det flyta runt blod i er köttfärssås? Sen sket jag skumm. Ska det vara så? Hälsningar Sugluvan. Hejdå”

Tyvärr lagar nästan aldrig jag och min tjej mat ihop. Kan bero på att jag är en sopa i köket, att jag äter kött och hon inte äter kött, att jag är lat.
Sen tycker ju jag det är fantastiskt trevligt att äta ute. Allt från att bli servad, att sitta vid bordet och vänta på maten, kaffet efteråt, att tallriken plockas bort, att konversera om man är två eller titta ut på dårarna på gatan.
Tyvärr igen, blir man allt för ofta slagen av att så många ställen inte kan laga mat. Många verkar vara lika stora sopor som mig i köket. Jag menar om du har en pizzeria bör du kunna baka en god pizza. Eller alla cafeer som serverar kaffe som smakar röven. Finner det ofattbart. Har man ett cafe bör man kunna servera gott kaffe. Det är väl hela grundtanken med ett cafe. Man går dit för att dricka kaffe. Om inte tycker jag man ska stänga ner och sälja sig själv på loppmarknad sjukt billigt, nästan gratis eller helt till underpris.

Published with Blogger-droid v1.6.8

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *