Den långe holländaren


Igår drack jag öl med en hollandare som jag stötte på på nians. Han hette Bass och var på besök i våran regninga stad. Jag försökte komma på lite roliga sevärdigheter åt honom, men nämnde bara sjuans ölhall till slut. När han undrade om jag gillade stället berättade jag att jag aldrig brukar gå dit. Han tittade lite skumt på mig. Mellan varven frågade han mig “Hey man, where´s the girls?” Jag sa att jag inte visste var the girls var. När han reste sig från barstolen märkte jag att han var lång. Förbaskat lång. Efter att han kom tillbaka från dass påpekade jag att han var hyfsat stor. Jag frågade nyfiket om någon hade försökt slå ner honom någon gång. Det var det ingen som hade gjort. Sen berättade han att han hade en kompis i Holland som var 2.26. Själv var Bass 2.06.
Det räckte bra på nåt vis.

2 svar på ”Den långe holländaren”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *