Från 67 till 75 kilo.

Jag har käkat lunch på västerhus igen. Flottigt och gött.
Jag vägde mig igår för första gången på två år. Jag har gått upp åtta kilo sen dess. Magen mäter 96 centimeter i omkrets. Annars är jag lika smal och fit överallt som jag alltid varit. Nu så här efter lunch mäter magen nog några centimeter extra. Jag kan vara i farozonen för hjärt, sjärt och kärlsjukdomar. Jag skyller på att ämnesomsättningen har förändrats.
Ibland när jag och tjejen är ute och promenerar, oftast efter vi stoppat i oss något gött, och vi råkar gå förbi ett skyltfönster pekar jag på min mage. Den brukar se enorm ut. Hon brukar skratta. Jag med, men i hemlighet mår jag egentligen lite kasst över det ibland.

Uppdaterade programvaran i min telefon idag. Kan vara det sämsta jag har gjort. Gjorde backup på program och smslistor. Tyvärr raderade telefonen backup-programet, så nu sitter man där.

Längtade genast till tiden när man åkte skidor till skolan (vilket jag aldrig gjorde). När telefonerna hade sladd och nummerskiva. När man ännu inte hade kommit på att öl är bedrövligt gott. När magen fortfarande var platt. När man ringde på hemma hos sin kompis istället för att smsa innan man gick ut och pallade äpplen eller försökte bränna ner skolan.

Published with Blogger-droid v1.7.4

Ett svar på ”Från 67 till 75 kilo.”

  1. Och Du menar på allvar att Du sällan äter ute! Hmmm, jag funderar, lite till. Från … till … till…. och från.., kompis Du e´ en matkonteiner
    he he. Väntar på å bli bjuden på en hejdundrande middag någon varm kvällskvist. Tjejen har kommit förrestenn med dottern, fast vet inte om jag vill att du ska skrämma dom. he he igen. Jag é på bra humör som Du ser. Som sagt , dax för en reunion snart….. lull

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *