En rapport deluxe.

Filar på ännu en text till ännu en av våra låtar. Det går lite trögt. Jobbar helg med start idag. Går ännu trögare. Känns som ett fängelse här. Straffet innefattar att räkna ner tid till att man får gå hem. Får smått panik av att inte komma ifrån detta kneg. Vet inte vad jag vill göra istället. Samma visa som alltid. Bara med skillnaden att jag fyller fyrtio i år.
Trivs fint hemma i mitt nya palats. Längtar efter att sitta på balkongen och dricka kaffe och öl. Stannar helst hemma för tillfället. Min ekonomi är ett skämt nästan hela tiden. Hade jag haft fet a-kassa hade jag sagt upp mig. Hade jag haft en tjej hade vi knullat dagligen och gått promenader när vårsolen gjort debut. Om jag hade haft en moped, hade jag kört upp till Stockholm och druckit en bärs för att åka hem igen. Om jag hade varit en grävling så hade jag grävt mig till Kina. Ja, ja osv….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *