Ex och spiror.

Huvudvärk. Knegar. En smånervös brukare. Förjävla dålig kombination.
Jag drömde om ett av mina ex i natt. Alla dessa ex. I drömmen var vi helsynkade, harmoniska och lyckliga över att vara med varandra. Som om någon hade hällt 25 liter mjuk honung över oss. Det var väl så i början i verkligheten när vi var hjälplöst kära i varann. Sen kröp disharmonin in. Ihopvirad med gräl och fula ord och handlingar som inte gick att tvätta bort med tjog av ursäkter. Precis efteråt eller dagen efter.
Mitt sista ex är den enda av mina föredetta tjejer som valt att klippa kontakten helt. Kände på mig att det skulle bli så den dag det skulle ta slut mellan oss. När det nu har gått en tid efter att det tagit slut kan jag komma på mig själv med att jag saknar henne. Men absolut bara ibland och för väldigt specifika stunder. Våra utlandsresor och tripper till Stockholm tex. Då hade vi det som bäst. Inte så konstigt kanske. Kan ju ha varit rena flykten från en icke fungerande vardag med varann. Hur som helst känns det märkligt att aldrig prata mer med varann mer när man har haft så starka band. Samtidigt känner jag mig bitter på hennes overkligt bitchiga beteende när vi sist sågs. Att jag dessutom verkar vara tvungen att höra av mig igen gör inte saken bättre. Märkte nämligen efter att ha packat upp alla mina flyttlådor att det saknas massa saker. Måste vara så att det finns fler kvarglömda grejor på hennes vind…
Ser kvinnoben överallt. Det kvinnliga vintermodet är lika avslöjande sommarmodet. Den enda skillnaden är att spirorna är instoppade i ett tunt lager av tätt, åtsmitande nät eller latex. På sommaren är benen klädda i naken och len hud.Benen är lika vackra på 20-åringar som 40-åringar. Här görs ingen skillnad… och jag är en ensam kärlekstörstande man.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *