Det va snack!

Det finns inget att säga idag förutom att dagen blir jävligt lång när man är tvungen att sitta här inne när solen lyser därute – jag knegar. Min brukare verkar ungefär lika rastlös som mig, fast fullkomligt ointresserad av solen. Nu har den gått ner. Imorn kommer tomten med lönen, han sätter in den på kontot redan en minut efter midnatt. Inatt alltså. Funderar på att lägga in kortet i baren på MördarLasse och ta mig några kalla. Det känns befogat.
Imorn ska jag köpa en pizza. Har levt på potatis i alla former i en vecka. Drömmer om stora potatisar som lägger sig på mig så jag kvävs och inte kommer upp på benen. Tänker på potatis när masturberar… Ska även köpa schampo och tandkräm. Det hälls sedan med fördel på pizzan… om man är idiot. Och det är jag. Mer än så kan ingen bli…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *