Pizzamatematik

Efter att nu morsan käkat sjukhusmat en tid, började hon igår helt lyriskt prata om pizza. Sjukhusmat är ju inte direkt känd för att bränna upp smaklökarna. Idag skulle syrran ta med en pizza när hon hälsade på morsan. Kan se euforin framför mig som måste ha utspelat sig.
Själv har jag ätit minst två pizzor i veckan de senaste fem åren. Förutom de två sista månaderna då jag dragit ner till en i veckan. Stort. Räknade ut igår att det blev 520 pizzor. Allt för en ringa summa av 41600 kronor. Om man hade bakat ihop alla 520 pizzor till en enda pizza kunde man kanske baka in hela mitt hyreshus i deg. Kråkfest… Ett inbakat hyreshus tack! En hyreshus special tack, med extra mycket kebabsås, ja inbakad för djävulen!
Skulle man räkna ut hur många öl jag druckit sen 1998 då jag flyttade till Göteborg och vad det kostat skulle jag nog bli en kristen absolutist (funderar på om man ska ta en bärs ikväll.)

Sist vill jag bara säga att jag har en ny idol. Min morsa, för att hon är den starkaste kvinna jag har mött

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *