Tågutflykt

Åker tåg. Till Skövdejävel. Åker tåg med hatkärlek. Det jobbiga med att åka tåg är om det kränger och jävlas för mycket. Om det är för mycket svettiga typer. Då får nämligen Johan små panikattacker och blir väldigt nervös. Och en liten attack kan ju alltid växa sig större. Har medecin med mig. Det vill säga en fölköl. Öl för (sicket) folk. Har ni hört nåt så dumt?
Det trevliga med att åka tåg är just att det är det. Trevligt. Man kan titta ut genom fönstret och se massa sköjiga saker. Ensamma människor som sitter och gråter på en stubbe. Bönder som gräver ner sig på sin åker. Fölk som knullar ner sig i skogsgläntorna. Knarkare som dealar knark i fallfärdiga stugor.
Åker på ett sånt där tåg med vinröda säten och träpaneler. Tåget är äldre än mig. Tjusigt.
Är framme nu. Klarade livhanken även denna gång. Helt jävla fantastiskt! Nu ska jag. nog ställa mig på Skövdes torg och vråla lite obsceniteter.
Okaj! Haj! Sugluvor!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *