Det är gött med öl.

Sitter och tar en bärs på en uteserveringen. Det har hänt förr. Det kommer hända igen. Sommaren verkar vara här… And i fuckin löve it böy!
Bredvid mig sitter vad som verkar vara en familj. Mor, far och dotter. De har en ruffig jargong. Skämtar hårt men hjärtligt med varann, som det brukar heta. Dottern låter klart värst. Börjar varje mening med ett: Men va fan! Sen petar hon in ett par svordomar till i varje mening. Hon svär som en borstbindare. Utöver detta tilltalar hon sina föräldrar uppkäftigt, respektlöst, budust och drygt. Morsan skrattar och farsan tittar på henne med en bister och uppgiven syn. Hade inte reagerat om hon hade varit sexton, men hon ser snarare ut att vara runt trettio. Om jag hade kört den stilen med mina föräldrar hade dom bett mig att för fan skärpa till mig. Med full rätt om ni frågar mig. Ni vet väl att människor blir odjur till slut om dom aldrig får motstånd.

Gott med öl igen. Det borde det inte vara med tanke på att min polarkompis och vapendragare Esset från miälmööö vart här och hälsat på i dryga två dygn. Alkohol och promenader i mängder. Det brukar se ut så när vi ses och har alltid gjort. “Bli full, göra bort sig…. och gå vidare” som Esset sa. I övrigt så ser ALLTID en öl god ut om man tittar på den. Speciellt om man ser någon annan dricka den. 95 % av gångerna är ölen god.
Det här är en utav gångerna.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *