Att få eskort ut genom dörrarna av tre djur

Får nog bli lite skärpning på den här bloggen. Generalskäpning till och med kanske. Lite väl mycket helt grammatiskt fucked up fylleinlägg i det sista. Ber om ursäkt för detta. Eller gör jag verkligen det? Jag vet inte.

Sen de har byggt ut på pustervik har de även utökat vaktskaran. Avenyvakter som promenerar runt uttråkade och hungriga på att få slänga ut någon stackars jävel. I torsdags var den stackar jäveln jag. Kan ju inte påstå att jag var nykter, nej det var han inte.. Var rejält full men på tjosan humör. Men jag kunde se hur det glittrade i vakternas ögon när de radade upp sig och bad mig hämta mina ytterkläder. Jag ställde mig vid fel garderob. De följde efter mig till nästa garderob. Tre stycken. Det störde mig enormt. Jag har ju inte överkropp som Ingo Floyd precis och utgör ju inte på det vis något slags fysikaliskt motstånd. De log nöjt hela tiden. Jag körde igång en predikan vilka low lifes dem var. Hade det varit på gamla dagar hade dom släpat in mig i ett avlägset rum och bankat mig grön och gul. Som en kanariefågel. De följde mig ut. En vid varje sida och en bakom mig som styrde mig mot utgången. Och så jag i mitten, eldsprutande haranger och liknelser som innehöll fablernas värld. Kossor, apor, åsnor, grisar och får var några av de vackra djuren de fick nöjet att gestalta. Väl utanför dörrarna fortsatte jag ett tag. Tills deras leenden var helt försvunna. En av dem vinkade fram mig till slut. Han viskade till mig att jag gjorde bäst i att gå hem nu. Jag gjorde som han sa. Insåg allvaret någonstans. Kände mig ändå inte riktigt nöjd förrän jag hade tagit några steg. Jag vände mig om och ropade till dem att de var sopor allihopa. Sen gick jag hem…
De stora tankarna i lilla bergodalbanan när jag kom hem, att jag skulle knacka på hos grannen dagen efter uteblev, så klart.

Nu blir det sill, ägg och nubbe!

Gla pösk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *