Stekt fläsk, bandnamn och gösen.

Sitter och släpper mig och dricker kaffe. På en tom uteservering. Galliano närmare bestämt. Har ätit stekt fläska med lökasåsadjävvel. Fantastisk maträtt. Den lade sig som en bergstopp i magen.

Repade igår. Är fantastiskt stolt över vår sista låt som vi spelat in. Låter väldigt mycket som Göteborgssoundet lät för typ tio år sen. Då pratar jag rockscenen och inte metalscenen. Har även varit mycket snack om bandnamn igen. Den absolut ständigt återkommande frågan. Det hela försvåras genom att vi är fem medlemmar. Oftast tycker jag och ena gitarristen helt olika vilket resulterar i att vi neggar varandras förslag på rekyl. Sista förslagen som alla verkar gilla någorlunda är “Spread your bloody wings” och “Drunk on stars”. Här får man gärna som läsare av blogghelvetet tycka till vilket namn som klingar bäst. Då blir bloggarehelvetet glad och skickar ut en puss rakt genom cyberrymden. Om man vill ha en vill säga.
Ska hämta en köpp till. Fick precis lärt av en alkis här att om man hissar en vimpel ska den blå färgen alltid vara högst upp. Vimpeln i fören på ett fartyg heter gös fick jag också veta. Stolpen där vimpeln sitter heter gösstake. Fint och poetiskt på nåt vis. Den här gubbkrogen är rena kunskapscentret.

2 svar på ”Stekt fläsk, bandnamn och gösen.”

  1. Man ska lyssna på de virkande gubbarna som bygger en ukkele då och då! Dom vet vad om pratar om…
    Vad är dåligt med namnen kompis?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *