Efter maten.

Efter att man har proppat i sig maten, så är det här den mest magiska stunden. Kaffe och en cigg. Så här ungefär: Först en kaffe och en cigg, sen kan vi knulla baby( I mitt fall blir det: först en kaffe och en cigg, sen kan vi ta en runk Johan)! Först en kaffe och en cigg, sen kan man ta en promenad. Först en kaffe och en cigg, sen kan jag lägga mig på sofflocket och ta en tuppalur. Ja ni fattar själva. Alltså först mat. Helst på någon hyfsad sylta. Sen en kaffe och cigg. Detta är det centrala. Sen kan man göra vad fan som helst. Det är därför jag gillar att äta lunch ute.

Har märkt att det är otroligt många pizzerior som inte har tillgång till kaffe efter maten. I mitt område, det vill säga Johanneberg, har inte en enda pizzeria så att man kan få kaffe efter maten. Kort och gott uruselt och barockt som farsan brukade säga!

Nej nu får det bli en promenad. Den första efter förkylningen som näst intill är som bortblåst. En promenad kan jag nu ta, efter min kaffe och cigarett.

Hej, tjena och god bajos!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *