En kaffe hos tajjen och ett mail.

Sitter på en taj på korsvägen. Dricker en kaffe. Uteserveringen ligger i skugga. Helt utomordentligt. Kom på mig själv med att längta till att bada. Det verkar tydligen fungera som ett beroende när man väl har börjat. Farligare och sämre sorts beroenden finns ju.

 

Jag har spanat in en donna på dejtingsidan och funderat på att skriva ett mail till henne ett tag. I onsdagsnatt föll polletten ner. I ett glad i hågen-tillstånd knåpade jag ihop följande mail:

 

Hej Xxxxx!

Jag säger som det är på stört! Har tänkt att skriva ett mail till dig några gånger. Sen blev jag blyg en kort stund och trillade i backen på din blick och dina ögon. Det kanske du har hört innan…

Skickar med en efterbliven dikt också som jag sköjade ihop för en stund sen.

Skalden har badat, heter den.

Ovandpå min hud ligger det ett lager med intorkat saltvatten,
strävt och struligt.
Innanför min hud ligger det ett lager med öl,
mjukt och busigt.
I mina kalsonger
är det alldeles sandigt och grusigt

Nåväl, förutom att ha badat första gången i år har har jag handlat på Coop Forum. Där kunde man köpaallt i tre för 99:- gällande ganska många varor, men jag är ju me, myself and I. Så det blev lite av ett världsproblem för mig. På Coop forum alltså. Sen var det lugnt.

Var handlar du? Och vad tycker du om Sex Pistols, kabanoss, medecinbollar, vasastan, och folk som går två centimeter bakom dig?

/Johan

 

3 dygn har gått. Hon har fortfarande inte svarat. Undrar varför???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *