Reserapport, Kalmar.

Sitter på ett fik i kaaaaalmar och väntar på tåget. Kalmar ligger upplysningsvis i Småland om det är någon obildad tjomme som inte fattat det. För en stund sen fick jag en nysattack på ett torg. Hände 2005 också när jag var här sist. Kalmar är en ganska hyfsat vacker stad måste jag säga. Trevliga små torg med massa människor som pratar otäck kalmaritiska. Sen är det ju det här med mellanstora svenska städer. Jag har en inbyggd skräck för dem. 13 år i Växjö räckte. Då är det nästan bättre med en by eller en liten, liten stad.

Haft en tjusig vistelse hos Johnny. Lagom med häng. Lagom med bärs. Små promenader med Jycke Ben och lillpöjken. Badade två gånger igår. I bräckt vatten. I Östersjön. Och så har vi pysslat med ett litet nystartat projekt. Det kommer ske en liten utveckling här på bloggen…

Om en vecka börjar jag jobba. Inget vidare. Funderar smått på att säga upp mig. Bli bankdirektör eller uteliggare. Sköjare är jag ju redan.

Ska strax dra mig bort till stationen. Tre timmar tåg väntar och sen en timme med buss, med människor som visslar, gapar och äter grillad kyckling med händerna och torkar av sig på sätena.

Wish me luck…

Slut på reserapporten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *