Nysattacker och dealers.

Det står ett gammalt badkar här ute på gården. Man kanske skulle lägga sig i det, knäcka en öl och läsa en god bok.
Haft en sköjig helg. Kanske lite för sköjig. Åtminstone i fredags. Fick en nys attack i Vasasatan. Det ekade något helt fantastiskt mellan husen. Hade inget snorpapper i min tygpåse, så jag rev av en sida ur min anteckningsbok. Man tar vad man har. Insåg senare att jag hade snytit mig i en sångtext.
På en dunkel och tom gata blev jag erbjuden att köpa maja och kokain av två stissiga kids. När jag gick förbi och tackade nej, kallade de mig “Jävla asshole” bakom min rygg. Valde att ignorera och ökade takten på mina steg. Detta verkade provocera dem ytterligare. De följde efter en bit och frågade varför jag var så nervig. Jag svarade att det låg i min natur. Innan de böjde av frågade de även om jag hade pengar som var deras. Märklig fråga tyckte jag. Tyckte det hela kändes smått obehagligt.
Sen blev jag full och fick någon slags pratsjuka. Babblade ner det mesta i min omgivning. På väg hem somnade jag på bussen, efter att ha stirrat i taket. Vaknade perfekt till att det var dags att kliva av på min hållplats.
Gårdagskvällen spenderades med Emma. Vi satt på en pizzeria i två timmar. Åt och drack kaffe. Sen tog vi en promenad ner till andra lång. Samma jävla gata som kvällen innan. Jag satt och läppade på en cider i två timmar. Tänkte att resonemanget att ta EN ÖL nästan aldrig fungerar. EN cider är lättare att ta. Tittade på fölk som betedde sig märkligt när man själv är nykter. Sen blev det två bärs lika förbannat. Det är ju väldigt trevligt att dricka några bärs utan att bli översköjig. Blir dock väldigt ljudkänslig. Åkte hem vid tolv.
Har även svettats en del i helgen. På bussen, på krogen och på Mc Donalds.
Den här dagen skall fyllas med så lite som möjligt. Sitter fortfarande här i pyjamas. Funderar dock på att ta en dusch. Känns som en perfekt plan.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *