Gräspojken och bortglömd kod.

Sitter och käkar nån jävla färdigrätt på jobbet. Helt nere för räkning. Lyckades inte få mer än fyra timmars sömn igen. Satt uppe och läste till halv fem på morgonen. Läser Christer Lundbergs bok “Gräspojken”. Kan vara en av de roligaste böcker jag läst på länge. Enormt bildlig och beskrivande humor. Skrattade så jag grät och tjöt. Väldigt förlösande på ett helt annat sätt när man läser jämfört med att se något roligt på TV. Kanske för att man hjälper till att skapa bilderna själv i hodet, istället för att få det hela serverat. Vad vet jag, läs den iallafall!
Igår glömde jag helt plötsligt bort min kod till mitt bankkort. Jag har haft samma kod de tio sista åren. Blev lite orolig att jag kanske håller på att bli hjärndöd. Då hade jag ändå plockat ut pengar en halvtimme tidigare. Räddad av att jag hade kontanter så kunde jag äta ute. Gick sen och provade att stoppa in kortet bankomat och slog in koden. Kunde fortfarande inte komma ihåg den. Tydligen, efter tre försök spottar numera automaten ut kortet och ber en att dra åt helvete, istället för som förr i tiden svälja det och säga “Taskigt grabben.” Koden var som bortflugen ur min skalle resten av kvällen och natten. Först i morse i yrvaket tillstånd återfanns koden åter i mitt hode som om den aldrig hade varit försvunnen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *