Att dammsuga.

Det fortsätter att regna i sidled. Hösten är här. Att prata väder är det mest intressanta jag kan komma på för tillfället.

Jag har dammsugit idag. För första gången på… länge. Det tog en och en halvtimme. Stod och dammsög. Satt och dammsög. Låg sked med mig själv och dammsög. Dammsög varenda jävla list i lägenheten. Släpade upp dammsugaren på sängloftet och dammsög där med. Svettades och svor. Nu kan man äta budapestbakelse direkt på parketten… varför man nu skulle ägna sig åt sånt svineri. Jag kan ju bjuda hit någon. En dammallergiker till exempel. Måste bara lära känna en sån först. Fast fram tills dess har väl detta plejs dammat igen på nytt. Tvekar för övrigt på att man får fler kompisar för att man nyss har dammsugit hemma. Får helt enkelt nöja mig med att det är förbaskat trevligt att ha rent hemma på golven. I sin ensamhet.
I övrigt skulle denna dag kunna buntas ihop med många andra dagar. Och ganska snart försvinna ut ur minnet. För alltid.

Skall strax se en film som går på SVT. Mallrats hette den. Samma regissör som har gjort Clerks-filmerna. Helt fantstiskt störda filmer. Har man inte sett Clerksfilmerna, så tycker jag att man genast ska göra det.
Det är en uppmaning.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *