Lördag, vecka 38

Dricker kaffe igen. Vid köksbordet. Det kan bli en vaken natt. Mina lediga dagar bara försvinner och skägget växer i stadig takt i gravidatonskraft ner mot golvet… Jag minns att jag har mått bättre än så här, men också sämre.
Egentligen skulle jag vilja gå ut på krogen och sköja till det helt och hållet, men med 200 bagis fram till löning kommer jag inte långt. Diskbänksrealismen på denna blogg är total för tillfället: Idag har jag handlat kaffe och pasta och ketchup. I övrigt glömde jag att gå ut, för det var nog planen från början. Jag vaknade med huvudvärk. Rökte två cigg på tom mage. Gick runt i pyjamasbyxor till kl.17.30. Åt korv och frites till lunch. Borstade tänderna kl13.10 utan att spilla ner tröjan. Uppdaterade iphönen, tog två och en halvtimme och det mesta av mitt käcka humör.
Ska se en film igen. Lars von Triers Melancholia. Går på tvåan.
På Onsdag är det löning, då ska jag ta en öl för varje person jag känner och tycker om. Ett ganska maffigt uppdrag. Kanske jag även träffar en tjej i blommigt huckle som pratar någon fin dialekt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *