Färdigjöbbat.

Sitter och tar en kaffe efter trettio timmars jobb på tre dagar. På en rejält uppvärmd uteservering. Gick upp tjugo över fem i morse, som en riktig arbetare. Det var kolsvart, blött och kallt ute. Lite som i ett dött anus. Nästa lördag ställer man om till vintertid. Lite som att kyssa ett par döda och blåa läppar.
Ikväll ska jag nog inte göra någonting. Något som jag är ganska bra på. Lite som en menlös hobby kan man säga.
Tror jag har hittat en ny kärlek. Den här ajpäden. Jag blir mer och mer förtjust i den, och kan inte riktigt fatta hur jag har klarat mig utan den innan. Den kanske inte ersätter tvåsamhet. Jag har döpt den till Maggan iaf. Maggan som var min första tjej när jag gick i åttan. Maggan som dumpade mig på brutalaste vis för hon tyckte att jag var en sur människa. Genom att hennes bästa kompis ringde till mig och gjorde slut åt självaste Maggan. Horan Maggan som jag kallade henne för att må lite bättre och plåstra om min sorg.
Har även skaffat trådlös router hemma. Wifi och wajfi och fan och hans djävliga moster. Jag är uppkopplad som ett litet speedat svin. Jag är uppkopplad ända in ryggmärgen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *