Bloggar och rep.

Slitig och motig jävla jobbdag idag. Mitt humör och tålamod mellan varven kan diskuteras. Har även ströläst 20-30 bloggar, för att hitta någon blogg att följa. Det misslyckades. Blev lite nervös att min blogg kanske också är lika trist som jag tyckte att alla de där bloggarna som jag läste var. Det mest intressanta jag läste var en tjejs blogg vars kille hade frågat henne om hon kunde tänka sig att sitta bakom honom när han spelade bilspel. Följdfrågan hade varit om hon kunnat tänkas bli upphetsad av det. Hon hade kunnat konstatera att hon inte blev det…
Ska repa med bandet imorgon och på lördag ska vi spela in sång till en ganska ny låt. Sen jag var tjugofem har jag alltid sagt att man mår bra av att göra saker. Även fast jag ligger i soffan och muttrar ganska ofta, håller jag fortfarande fast vid det konstaterandet. Min största fiende är min egen lathet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *