Bärs och viltfärsbiffar.

20131112-224825.jpg
Har helt enkelt inte mycket att säga just nu. Sitter här. Fet och dryg och tunnhårig. Har varit hemma hos syrran och kirre. Käkat viltfärsbiffar. Förbaskat goda. Åt som en utsvulten stackare och kom hem bajsnödig. Sitter nu här. Mitt framför en datorinstallation som fortfarande inte är klar. Jag har hållt på sen i söndagskväll nu. Den externa hårddisken där alla mina foton, musik, videos, dikter och övriga dokument ligger på efter installationen slutade plötsligt fungera. Jag har läst in mig på forum, åtgärdat eventuella fel, svurit och slösat bort övrig tid på att förbanna att jag aldrig mer får återse tex mina foton som jag har tagit sen jag fick min första mobiltelefon med kamera. Sen laddade jag ner ett såkallat recoveryprogram, dock inte ett sånt som gör onyktra eller höga människor nyktra eller rena. Kan dock hjälpa på hårddiskar som är oregerligt packade, hö hö hö. Hur som helst så hittade detta lilla sköjarprogram alla förlorade filer och håller just nu på och överför det till min dator som jag ska kissa på vid ett framtida tillfälle. Jag älskar världen, vad trött jag blir.
Nåväl när det blev för mycket stegade jag ner till Vickys i eftermiddags och tog en, förlåt tre öl med syrran innan viltfärsbiffarna och tja, nu är jag hemma igen.
Ibland när jag är hemma hos syrran hjälper jag även till att kasta en och en annan matta i containern som står utanför deras hus.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *