Yakida och Good Will hunting.

Sitter och käkar på jobbet. Findus burkköttfärssås. Min brukare tittar på Fucking Åmål. Fantastisk film egentligen. Det är ju ganska svettigt att växa upp. Själv flyttade jag till ny stad och började ny skola när jag skulle börja i åttan. Och ja, det var svettigt. Nya vänner växte ju knappast i ett träd ute i trädgården.

Ska på Yakida ikväll med Emma. Hon har en vän som lirar där. Har aldrig vart där tidigare. Skall tydligen vara ganska stort och många våningar. Har en polare som blev tillsagd av en vakt att han skulle gå hem. Han var väl full antar jag. Efter en kvart fick vakten syn på min polare igen som fortfarande var kvar där inne. Vakten blev arg och började släpa ut honom. Min polare försökte hela tiden förklara för vakten att han försökt ta sig därifrån, men inte hittade ut.

Nu tittar min brukare på Good will hunting. Just den filmen kan jag ha sett 312 gånger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *