Vårsnack.

Loosade vinterjackan idag. På med vårjackan. Helt lysande! Känns som våren kan vara på väg nu. Allt brukar bli lite lättare då. Åtminstone intalar man sig det. Man dricker kaffe på balkongen istället för i köket. Dricker bärsen på en uteservering. Blir sköjig utomhus istället för inomhus. Ett styck åtlöje för allmän beskådan för de som promenerar förbi.
Solen dyker upp på förmiddagen. På eftermiddagen kommer molnen och en liten stund senare kommer regnet.
Nu kanske jag gick händelserna i förväg. Låter mer som jag pratar om det typiska sommarvädret i Göteborg.
Nåväl vinterjackan är loosad. På med vårjackan, vilket troligtvis kommer resultera i att jag fryser arslet av mig när det blir nollgradigt och jag ska ta mig hem från jobbet senare ikväll.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *