Inget alls egentligen.

Har känt mig extremt låg idag. Varför vet jag inte riktigt. Det bara är så ibland. Kan ha tänkt för många “man borde-tankar” eller dåliga tankar eller inget alls.

Följde valkvakan till klockan två inatt. Mest märkliga och besynnerliga val jag har upplevt. Tänker inte säga mer om det. Det sköter så många andra bättre. Förutom kanske att ett rasistparti med empatistörningar har lyckats få 750 000 röster av människor som inte verkar veta vad de har röstat på. Och att man nu kommer få se den där Åkejäveln med sitt nöjda flin ploppa upp i rutan om och om igen. Och att det verkar bli någon slags rödgrön mittenhögerregerering som kommer få samarbeta med varann eftersom Löfven har strukit ett samarbete med vänstern.
Ah, jag vet i fan och det verkar ju knappt någon annan göra heller.

Ska gå upp tjugo över fem i morgon. Just den tiden på morgonen brukar jag faktiskt inte älska världen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *