Helgen, v. 20-någonting.

De senaste dagar och nätter sen jag skrev här sist har följande hänt och setts i obestämd ordning:
-Har sett en tjej gråta på andra lång omgiven av sina tröstande vänner som talade om att livet är lite bättre än vad det troligtvis är.
-Fått kramp i vaden i sömnen så kraftigt att jag skrikande hoppade ner från loftet på det okrampiga benet och stod och stretchade ut benet som Gunde Svan i skidbacken till att krampen släppte. Tog flera minuter. Har fortfarande ont.
-Ätit potatisgratäng en gång.
-Suttit på ett café med min syster och hennes grabb och tittat på 50 000 löpare som sprungit förbi. Kanske missade att titta på 35 000 av dem. Jippot kallas Göteborgsvarvet.
-Lånat pengar både av min syster och May (Inga vansinnes-summor precis). Två gånger av varje person och som jag ska betala tillbaka imorgon.
-Sett en uteliggare som satt och sov på Mc Donalds och som blev hånad av sju brats i 18-års åldern. Skulle precis resa mig upp och ge dem nattens lärdom när en väldigt diplomatisk man på något väldigt bra vis sa till dem att visa uteliggaren respekt. Varpå bratsen bad om ursäkt både till mannen och uteliggaren och gick och köpte mat till uteliggaren. Hade jag varit diplomat hade jag kanske redan hunnit starta två världskrig till.
-Har härmed avslöjat att jag har varit på svinstället Mc Donalds igen, fast ändå med min platta mage i behåll. Ofattbar tur att jag inte vaknade som en fet spädgris.
-Hälsat på en hund som hette Ego.
-Har även bytt kalsonger tre gånger. T-shirt och strumpor två gånger.

I övrigt har sovit i tio timmar i sträck förra natten vilket är rekord under de senaste två månaderna.
Stabilt… Imorgon ska jag diska…

Att jag sitter i köket behöver jag väl inte nämna. Ska dock sluta med det strax och gå och lägga mig. Tror jag.

Hur stretchar man om man får kramp i huvudet?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *