Pannkakor och tomheten.

Har börjat steka pannkakor i tid och otid. Det kan vara min nya grej. Tog 43 år innan jag gjorde det på eget bevåg. Kanske låter efterblivet. Bukowski har ju sagt att han utförde oralsex första gången i 50-års åldern. Ur det perspektivet känns det rätt okej att jag steker pannkakor första gången i 40-års åldern. Allra första gången var alltså förra veckan. Har på något sätt klarat mig tidigare genom att andra har stekt pannkakor som jag sen ätit. Nu är det dåligt med andra människor i mitt hem eftersom det bara är jag som bor här.
Nästa gång någon har klivit in i mitt liv kan jag säga: “Ska jag steka lite pannkakor åt dig?”

Den här kvällen har vigts åt att äta fyllda paprikor hos morsan. Efter en timme blev jag dålig i magen. Pang sa det så fick jag springa på toaletten. Andra gången kändes det som jag baddade röven med en brännmanet. Lika otrevligt som det låter.
Morsan blev lite ledsen och trodde det hade med hennes mat och matlagning att göra. Jag förklarade att hennes mat inte kunde vara dålig eftersom hon inte blev dålig. Troligtvis är det någon odefinierbar ingrediens jag inte tål. Kannibalsvål kanske.
Mycket snack om mat på den här bloggen för tillfället…

Skall jobba helg. En väldigt dålig idé eftersom jag mår väldigt dåligt över detta faktum. Har aldrig mått så dåligt över att gå till jobbet som jag gör nu. Det är väldigt nära till att jag säger upp mig.

En vän sa till mig igår att jag verkar lite håglös mellan varven. Detta är dessvärre sant. Just mellan varven. En viss tomhet som inte går att styra dyker upp ibland. I vissa stunder håller den mig i järngrepp, sen släpper den mig lika plötsligt. För att komma tillbaka igen.
Kan ha (eller snarare har) att göra med min livssituation som känns som en återvändsgränd eller en rondell, fast utan avfarter.
Och just den här helgen hade det passat bra med någon slags lyckad nedfrysning. För att sedan tinas upp någon gång på söndag eftermiddag.
Någon förändring måste till…

Nej, nu ska jag kolla på en film för att sedan gå och lägga mig.
Sug och svälj. Trevlig helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *