En helt vanlig dag på jobbet.

(null)
Angeredsbron. Den får man inte hoppa från. Det har de sett till med stängslet. Man får helt enkelt välja en annan bro…om man nu går i såna tankar.

Är på Bäckebol centrum. På Coop Forum. Med min brukare.
Det är ett rätt deprimerande ställe. Vi sitter här och glor. De ringde från färdtjänst och sa att bilen var sen. 40 minuter sen. Föraren befann sig i Kungälv. Det är tydligen fritt fram. Att bara ringa och hälsa det. De sa att de var ledsna, vilket jag betvivlar. Man blir mer ledsen av att sitta här och glo.
Folk är dammiga och överviktiga och de glor.
Hittills har jag även sett en man med titanben i kortbyxor. En man med en arm. En kvinna som skulle sätta sig på en bänk, men måttade fel och satte sig på marken. Intryckt mellan bänken och en soptunna.
Nu kom färdtjänsten. 45 minuter sen.

Tillbaks i min brukares hem igen. Herregud vilken runda det blev. Föraren hämtade upp några passagerare vid operahuset “på vägen” hem också.
En tant på kryckor med tysk brytning och en tjock gubbe som var väldigt glad. Kvinnan satte sig framför mig och gubben bakom. Sen ropade de högt till varandra över mitt huvud hela resan hem.
De skrattade väldigt högt åt en stillastående buss som vi åkte förbi. Bussen var från Finland. Detta hade mycket roligt åt.
-Ha, ha! Den är från Finland, sa de flera gånger upphetsat i mun på varann. Sen skrattade de högt i samförstånd.
Kanske jag har missat något…

I övrigt var resan fylld med självmords omkörningar och vansinnesfilbyten. Både av vår förare och andra dårar som körde om eller bytte fil utan att blinka.
Med andan i halsen kändes det hela som ett ofrivilligt självmord som man ofattbart nog klarade sig levande ur.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *