Lite seghet i kolan.

Öööh, sitter på köttbullekällarn och dricker en kaffe efter jobbet. Helt schlaktad sa ja te daj.
Jag tittar på par som går förbi och jag tittar på kvinnor som går förbi. Sen tänker jag att kvinnan i fråga som jag ser kanske kommer hem till en bättre eller sämre hälft eller ingen hälft alls. Bara en guldfisk i en för liten skål och kalops och potatismos framför Tvn. Hon kanske tallar loss lite på sig själv och tänker på en het man innan hon släcker sänglampan och hon somnar för drömma om en man med tre bröstvårtor och en pungkula.

Det sitter en ruffig kvinna här och dricker en bärs. Det ser väldigt gott ut, men idag blir det inget sånt sköjande. Den här sommaren har det skojats så man knappt vet ut eller in. Det dåliga vädret har inte varit något hinder.

Jag har kritstrecksrandiga maffia-kalsipper på mig. Det regnar och sen regnar det inte och sen regnar det igen. Igår åt jag biff med bambuskott och idag åt jag upp resten av biffen med bambuskotten. Magen svällde upp och blev stenhård. I övrigt är jag en rätt soft dude.
Det är ungefär så mycket jag har att säga för tillfället.
Skall försöka skriva här oftare snart. Skall bara råna en kiosk först eller bryta ett ben eller sova i en ormgrop först, så jag har något riktigt raffigt att berätta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *