Ett styck huvudbry.

(null)Vad är det som sker under trädet nedanför mitt köksfönster?

Vad gör människan? Letar hon daggmask eller kontaktlinser? Låtsas hon vara vardagsrumsbord eller parkbänk? Sniffar hon på hundkiss eller ångrar hon sig? Gräver hon efter kattguld? Är hon glad eller ledsen eller är hennes mamma stins på SJ? Är hon på väg att åla sig ner till Willys? Hånglar hon med en osynlig sköjare? Funderar hon på om hon ska äta smygomelett eller syltbrax? Är hon en illa kamouflerad papparazzi? Har hon en undulat som heter Pengu? Planerar hon ett skutt till Öland eller till Avenyn? Stretchar hon sin vad eller vad för något?

Alla dessa frågor som hopar sig. Inga svar.
Nej, jag blir inte klok på det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *