Icke ekonomiska finanser och John Holmes.

Har funderat till och från (mest från) vad jag ska skriva om här idag. Det har varit en “degig i hodet-dag” idag. Hela dagen nästan. Det kan ju vem som helst bli lite nedslagen av.

Sitter på det nyöppnade Old Town i Johanneberg. Dricker INTE öl. De har inte fått några rättigheter ännu. Dricker en kaffe som kostade tio kronor. Därmed har jag nittio kronor kvar tills på Fredag. Jävligt ofantastiskt så att säga. Jag har dock köttfärssås i kylen och två sorters sylt. Rökverk har jag nog till onsdag. Kaffet hemma är slut. Jag har oboy men ingen mjölk. Kex men ingen ost. Chips men ingen dip. Ketchup men inget potatismos. Och så har jag körkort men ingen bil. Ska jag fortsätta?

När jag var liten visste alla vem John Holmes var. Det vet man kanske fortfarande. Han var porrskådis iallafall. Mannen med världens längsta snorre. Vi brukade tro att hans snopp var 49 centimeter. Det är ganska mycket.
“Fatta hans penis är 49 centimeter”, sa vi och mätte med händerna. “Längre än min arm! Han måste svimma när allt blod rusar ner dit.”
När han sen dog trodde vi att han hade dött för att allt blod hade rusat från huvudet och ner i snoppen. I de 49 centimeter långa yxhandtaget.
Besvikelsen var stor när vi fick reda på att han hade dött av AIDS.
I verkligheten verkar meningarna gå isär hur lång hans ding dong var. Allt mellan 25 och 43 centimeter sägs det. Han hade försäkrat den för en miljon dollar.
Själv har jag försäkrat min vänstra bröstvårta för femtio öre. En tillköpt premie i hemförsäkringen för ett hyggligt pris.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *