En filmjävel.

(null)
Tittar just nu på en helt olidlig film. Som jag inte kommer fortsätta titta på. Before midnight heter den. Jag har tittat i 25 minuter. Känns som det dubbla. 25 minuter som jag aldrig kommer få tillbaka. Jävla filmjävel.
Första scenen så satt de och pratade i en bil i en kvart. Andra scenen så satt de och pratade på en bänk i en kvart. Här på bilden sitter de och pratar under en middag. De kommer ingen vart och man förstår inte riktigt var de vill komma.
Filmen utspelar sig i Grekland. Filmen är amerikansk. Ibland pratar de engelska. Ibland pratar de franska. Ingen pratar grekiska, men alla pratar hela tiden.
Snubben till höger var med som ungdomskådis i “Döda poeters sällskap”.

(null)Men va e det för filmjävel?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *