Beck och stark mat.

Min brukare tittar på en Beckfilm. “Sista vittnet” heter den. Den enda filmen som kommisarie Beck får en hjärtinfarkt i (skulle ju varit rätt påfrestande om han fick hjärtinfarkt i varje film).
Min brukare återkommer ganska ofta till just denna film. Kan vara ganska stressande att titta på om man tycker att det trycker oroande i bröstet. Speciellt eftersom Beck trillar ner på knäna och håller sig för hjärtregionen.
Men så! Nu skiter vi i det.

Gjorde mitt första displaybyte på en laptop i datoraffären igår. Väldigt mycket skruviga skruvar och sladdriga sladdar. På vissa modeller måste man strippa ner hela datorn till beståndsdelar. Tyvärr fick jag inte den nya displayen att funka, men kände mig duktig ändå.

Käkar en pasta från Pressbyrån. Med mango chutney i. Visste inte att mongo chutney var så starkt. Eller är det någon annan sköjarkrydda i?
Hela hodet är blött och det sticker i hårbotten. Det rinner ner svett i mina öron och ögonbryn. Tycker jag käkar stark mat ganska ofta för att inte tåla stark mat. Av misstag. Om jag äter stark mat av misstag tillräckligt ofta kanske jag vänjer mig.
Mycket saker här i livet börjar ju som ett misstag. I vissa fall löper misstagen på. Eller så avlöser misstagen varandra. Ett klaver. Det kan stundom kallas livet…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *