Projekt surströmming.

Har käkat ordentlig frukost hemma för första gången på över en vecka. Det var fil och müsli och mackor med kantstött korv och skevt ägg. Fantastiskt. Blev inte uttråkad en enda liten stund faktiskt.

Drömde svåra mardrömmar i natt om moderkort och processorer. Jag samlade på dem. Sorterade dem i högar. Jag pratade i drömmen också. Vet inte om jag pratade i sömnen, eftersom jag saknar kvinnofolk på loftet.
“Där ska du vara din lilla A8-processor och där har vi ett moderkort för Intel-processor, då får du ligga i den här högen. Men va fan e nu detta? Du är ju en i7-processor, då ska du inte ligga där! DU SKA LIGGA I DEN HÖGEN!!!!”
Så där höll det på ända tills jag vaknade genomsur och nersvettad klockan fem på morgonen.
Jag gick upp en vända. Fick plötslig magknip. Kändes som någon försökte knyta en rosett av min magsäck. Hamnade på toaletten. Efter en andfådd stund var dramatiken över.
Just nu har jag Serla toalettpapper. Jävla massa papper på de rullarna asså. De tar ju aldrig slut!

Natten innan drömde jag förresten att jag samlade på defekta bärbara datorer. Jag köpte dem på eBay och Tradera. Och sorterade dem i högar.
Allt bottnar sig troligtvis i huvudbryet med datorn som jag fick från Eds datoraffär och som jag har beställt nytt tangentbord till. Tangentbordet är nu skickat från Kina. Datorn har i kalibrerad tajming somnat in helt och hållet eftersom moderkortet troligtvis har pajat. Det är ett sådant som jag i bistra verkligheten letar efter på eBay.
Troligtvis kommer hela detta projekt, när det är färdigt, kostat mig dubbelt så mycket mot vad en ny dator hade kostat. Men! Jag ser det som ett examensarbete från min praktikplats. Och projektet skall fan ros i hamn och land om jag så ska leva på surströmming till nästa vinter.
Först då kan jag drömma normala drömmar om kypare som serverar mig vörtbröd med A-10 processorer som garnering, på en femstjärnig, strandbelägen sylta i ett främmande land där surströmming är ett skällsord!

I övrigt, förutom en kinkig mage, kassa nerver och sömnbrist så är jag i utomordentligt bra skick!

Nu har jag inte tid med det här mer. Jag måste ta en titt på eBay!

(null)Tjusig dator, förvisso utan tangentbord och för tillfället helt livlös, annars i excellent god vigör!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *