Jorå så att…

Fan vad glad jag är att den nya prinsen heter Oscar. Vet inte hur jag ska kontrollera min glädjestorm. Han kunde ju döpts till Sulan eller Sopan. Kanske det blir en dvärg?
Själv har jag en kinesisk pungråtta som heter Pang-Börje! Men tror någon att svt sänder timlånga reportage om denna sensation för det? Nej, det tror jag inte!

Drömde i natt att någon sa till mig att jag luktar illa och att jag borde duscha oftare. Vet inte vem som sade det till mig heller. Visste inte riktigt vad jag skulle göra med den informationen eller hur jag skulle tackla det, så jag sa till personen att denne hade en motbjudande näsa och att det inte gick att tvätta bort, oavsett tvål.
Kände mig småbedrövad och svettig när jag vaknade.

Nu ska jag tvätta mig under armarna, sen ska jag mata Pang-Börje med knallost.

Ajöken!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *