En körvätande sköjare i etern

Det här en print screen från Lamottes Webb-Tv och Folkets demonstration och på motdemonstrationen igår.
Men det är nåt skumt med bilden.
Långt där borta i bakgrunden syns en sköjare. Förvirrad och ensam. Lite bakis och nervös. Småmuttrande. Ätandes en bonnakörv med fransk körvdressing och rostad lök (körven syns dessvärre inte på bilden).

Frågan är nu bara hur man skall tackla sin storhet utan att drabbas av hybris mitt i offentligheten. Hälsa på alla, skriva autografer eller stint titta ner i gatan?

(null)Att stå och äta körv…

One thought on “En körvätande sköjare i etern”

  1. Fan, jag vet inte hur jag ska hantera det här med att en polare plötsligt blivit världskändis och figurerar i hela intrawebbworldwideshitstorm…!! Blir ju starstrucked bara av att tänka på att jag faktiskt träffat dig irl (för det är så man måste skriva för att folk ska förstå att det handlar om livet utanför the intrawebbworldwideshitstorm..) Men det lämnar mig med en fråga; vem är Lamotte? Är det nån man borde känna till..?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *