Till min syster.

Siss den fina.
Den här låten handlar om dig och mig. Tillsammans. Det är en kärleksförklaring. Och om det som har varit. Om nuet. De svåra tiderna. Och de mindre svåra tiderna. Och de roliga stunderna. Och de mindre roliga stunderna. Och när man glömmer bort sig själv och tillåter sig själv att skratta. Att ha någon nära. Och att ha någon i närheten när alla andra är fula och dumma i huvudet och man är nästan säker på att man har vunnit och blåsten bara blåser och blåser…och snart måste det bli bättre.

Och nu ska jag på ett lågmält sätt försöka hålla mina känslor i styr,
men när jag tänker efter så klarar jag bara av att säga en enda sak:
-Jag älskar dig syrran.
Mitt liv hade varit tomt utan dig.

Kärlek, din fissekäge!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *