Schwein.

Kollade på matchen nyss. Höll på Tyskland eftersom jag skall bli tysk en dag, och det hade man ju inte så mycket för… Men tänk att heta Schweinsteiger i efternamn som en av spelarna gör. Mäktigt: Svinstegen. Ska jag heta om jag blir tysk. Kanske nöjer mig med att bara heta Schwein eller Schwein i förnamn och Parrot.

Var nere på stan och tog foton idag. Alltså på mig själv. Alltså i en sådan där fotoautomat. Selfies i fotoautomat. Skall förnya körkortet. Såg ut som ett skärt och mycket allvarsamt schwein när bilderna var klara. På mitt nuvarande körkort ser jag ut som en bister självmordsbombare i galen frisyr. Skönt att förnya av sitt gamla jag…

Jobbar sista jobbhelgen innan semestern. Allt handlar om nedräkning till semestern nu. Sista jobbhelgen. 13 dagar kvar. 7 arbetspass kvar. 312 timmar kvar. 18720 minuter kvar. En miljon hundratjugotretusen tvåhundra sekunder kvar, fast nu har det ju gått några sekunder sen jag skrev det, så nu är det lite mindre. Och nu också. Och nu också. Och nu…
Jag närmar mig. Hela tiden.

Nu blir det en film. Sen blir det löfta. För att vakna imorgon och ta tag i denna schweinhelg.

(null)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *