Hos frisören, again.

(null)Superhunk from Jönköping.

Har varit och klippt mig. Det var tio månader sen sist räknade jag ut. Exakt samma frisyr som när jag klippte mig förra gången. Tryggt det där på något vis, att veta hur man kommer se ut när han rafsat runt med saxen. Han är inte så mycket för att experimentera den där frisören, vilket känns bra. Kaniner får andra vara.
Däremot är han snabb som satan. Han klipper en och står inte och pratar massa smörja. Öronhåren ryker utan varning och ögonbrynens toklånga strån försvinner i ett svep. Däremot glömde han köra upp trimmern i näsan, som han annars brukar göra när man minst anar.

På det hela taget en reko dude, den där frisören Sören.

Nu kan jag ta av mig mössan utan att se ut som jag har permission från hispan.
Jag kan söka jobb som taskspelare på något taskigt multinationellt taskföretag.

Målet var att jag skulle se ut som han på bilden ovan.
Likheten är slående som ni kan se. Själva nattskjortan hoppar jag nog över. Känner nog att jag inte orkar gå runt och se ut som ett sexobjekt dagarna i ända.

Tar en öl på Solrosen nu. Det är bra för håret. Hade tänkt att gå ut och rasta kameran egentligen, men vinden viner något helt överjävligt kallt. Nästan så att öronsnibbarna blir helt knottriga.

Ah, nu tar jag en klunk. Och tar av mig mössan.

(null)Superhunk from hell.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *