En svensk på kinarestaurang.

(null)
Sitter och dricker en öl på Tai Shanghai. Kanske jag håller på att förvandlas till en kines.
Sitter och dricker en öl…sitter och dricker en öl…sitter och dricker en öl…
Begriper egentligen inte varför jag aldrig har skapat en sektion på bloggen för alla inlägg som börjar med den meningen.
-Sitter och dricker en öl…
Det ska jag nog göra. Skapa en sån kategori alltså. Så kan någon vederbörande gå in där och läsa om gångerna när jag dricker en öl. Vem den vederbörande än må vara.

Om någon som går in och börjar följa min blogg och inte känner mig, så kan lätt vederbörande eller ovederbörande få för sig att jag inte gör något annat…än att dricka öl. Detta är så klart helt felaktigt.
Jag viker tvätt och promenerar, steker ägg, rullar tummar, borstar tänderna, köper mjölk, tittar på Aktuellt, byter kalsonger, rakar knäskål och vaknar fyra gånger per natt.

Om jag hade varit en engelsman så hade det inte varit något avvikande betende. Känns som en ganska rumsren syssla där i United Kingdöm att ta sig ett par pints efter kneget.
Men nu är jag ju alltså svensk. En svensk på en kinarestaurang. En annan kinarestaurang än i förrgår. Man måste ju faktiskt variera sig lite grann också. Annars kan man likaväl strunta i att byta kalsonger också. Jag byter minsann alltid kalsonger innan jag besöker en kinarestaurang, det ska ni veta, så vi slipper bli två om det, jajamen!
Nej, nu flummar jag allt ut något alldeles kopiöst här.

Kom dock på en sak…om man skulle göra en svensk cover på Sting:s låt An englishman in New York” så skulle den på svenska kunna heta: “En svensk på en kinarestaurang”

Det här är det näst efterblivna inlägg jag har skrivit. Någonsin. Tror jag…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *