Hobbysexologen Johan rekomenderar…

Läste i Metro i eftermiddags om njutnings-apparatur för den där regionen där benen går ihop.
För de som inte har råd (och många har ju en sträng ekonomi eller ingen alls) med en massagestav eller liknande hade metro ett fantastiskt tips.
Ta din eltandborste, stod det. Det är bara att trä över en bärkasse eller en kondom om du funderar på att borsta tänderna efteråt. Har du en partner så kan du be denne att sätta på och stänga av tandborsten för större njutning.

Har du ingen partner får du väl göra det själv, hälsar jag. Har du en partner och inte äger en egen tandborste tycker jag att du ska vänta med frågan till att ni känner varandra och känner er riktigt trygga med varann. Som par alltså. Tror annars att det kan uppstå en liten konstig stämning om frågan kastas ut i ett för tidigt stadie. Den dåliga stämning kan vara ett faktum. Och konstig eller dålig stämning vill man ju inte ha i onödan.
-Är det mig eller tandborsten du vill ha?

Annars är det väl bara att köra. Go for it!!!
Men vänta med tandkrämen till det är dags att borsta tänderna.

Inom männens njutningsapparatur var det klenare. Det fanns någon grunka med sugkopp som man kunde fästa på kylskåpet. Sen fladdrar den loss och tog hand om HELA ollonet.
Jag förstod faktiskt ingenting, så jag lämnar det därhän.
Istället för att köpa en grunka kan man kanske köpa en gurka. Kapa av den på mitten och gröp ur. Trä på. Sen är det bara att sköja på som ett djur i sin ledsna ensamhet. Det borde bli århundradets sug…och vakuum. På alla vis…
Ju större njutning desto större tomhet efteråt, som jag brukar säga.
Men what the häck! Du har ju halva gurkan kvar. Den kan du ha salladen!

Kände att jag nu gick in i rollen som sexolog. Det är jag alltså inte. Blivande hobbysexolog kanske vore något.
Genast blev det tydligt att man valde fel redan i gymnasiet…

2 thoughts on “Hobbysexologen Johan rekomenderar…”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *