Bergsget och overcomb.

Skulle bara nämna att snart kommer det ett blogginlägg här, så ingen tror att bloggen är nerlagd.
Under tiden får ni nöja er med en bild på bergsgeten Knull-Frasse och hans bror Fetmaröven.

img_1321.jpg

I övrigt kan jag berätta att jag är tillbaka på jobbet efter min sjukskrivning för ryggen.
Tillbaka bland Lejonkungen och Beck-filmer. Bland Björn Rosenström och Nordman. Av det kan man få Taskspelar-yrsel. Och för det måste man absolut sjukskrivas för och omedelbart sättas i smittokarantän.

Har nu även en längre tid undrat varför dagens moderna frisyrer som innebär att man har kort hår på sidorna och sen kammar skallhåret åt sidan (en frisyret som även jag numera innehar)… Jag undrar alltså varför själva overcomben alltid kammas från vänster till höger? Jag har inte sett en enda sådan häringa frisyret som kammas från höger till vänster.
Kanske obalansen i världen skulle bli ännu skevare då. Fan vet asså.

2 thoughts on “Bergsget och overcomb.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *