Från höger till vänster.

Sitter och dricker en bärs på Hops efter en intagen lunch på Da Vinci.

Det cyklade förbi en snubbe här för ett tag tag sen…och för ett annat tag sen så skrev jag om frisyrer och varför det alltid kammas från vänster till höger. Alltså ens eget vänster till höger och inte någon annans vänster till höger om man står mittemot. Då blir det ju tvärtom. Jaja, det fattar ni väl om ni inte är helt uppsvällda i hodet för fan!

Hur som haver i taskspelarnas genomrötna paradis…den här snubbilubben va, och det har ni väl redan fattat edra asfaltslickare, hade alltså kammat från höger till vänster. Ja, believe or not. Alltså sitt egna höger till vänster.

Tro mig, jag har verkligen hållit min stora ögonlock med krulliga ögonfransar öppna i denna fråga. Jag har inte sett ett enda “från-höger-till-vänster-case”.
Här kommer han cyklande. Från ingenstans. Med två ben, två armar och hodet mitt mellan axlarna. Verkar till synes helt normal. Tackade till en bil som stannade gjorde han också. Men barret från höger till vänster. Brrr. Och jag lovar stt han får göra vad han vill med sitt rufs. Det är inte det…
Först blev jag exalterad. Sen blev jag lite chockad. Sen var jag tvungen att beställa en öl till. Jag kände hur den blöta tomhetsfilten gled ner över mitt hode. Sen kände jag tomheten…

Vad har han i tomtesäcken som vi andra saknar? Har han kommit på svaret på bluffen medan vi famlar runt i mörkret och letar?
Kokar han pasta i ugnen? Är han kusin med vitamin? Skrattar han medan vi andra gråter? Stjäl han Ahlgrens bilar ur bilars handfack? Heter han förnamn i efternamn? Beställer han varmrätt efter efterrätt?
Tror han att han är bättre än oss andra? Gå runt och göra vad man viller mitt på blanka dagen. Vad skiljer djur från människor? Hur gör djur?

När jag var liten hade jag en Pixi-bok som hette “Just det-fast tvärtom. Den lästes om och om igen.
Och här kommer han med sitt från höger till vänster i rufset.

Kanske jag vill ha lugn och ro. Harmoni och sinnesro. Inget sånt där jävla spex!

Kanske jag har resignerat?

img_2104.jpgFrån vänster till höger. För mig alltså. Inte för er.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *