Fylleinlägg, eller snarare bristen på dem.

Något som saknas på den här bloggen för tillfället är de rafflande och slafsiga fylleinläggen som annars brukar ploppa upp så skojfriskt (även icke-fylleinlägg verkar saknas då jag inte skriver så mycket för tillfället).
Att fylleinläggen inte dyker upp har ju helt enkelt att göra med att jag inte dricker. Eller jag dricker ju någon folköl då och då. Men full på kryckor har jag ingen lust att bli…

Hur som haver satt jag och tittade genom skrivna inlägg som jag aldrig publicerat. Hittade några guldkorn. Små korta berättelser skrivna i i tjottaflängfullt tillstånd.
Tvivlar till och med på att det är jag som har skrivit dem…

Det lilla flinthodet
Med amputerade ben, kapade armar, ett knastrigt hjärta och en sjuhelvetes jävla själ begav han sig till nästa krog för en sista bärs…
Med sitt lilla hode och sin lilla öl i rullstolen försökte han njuta medan folk i den trånga folksamlingen satte sig obekymrat på hans lilla flintiga sköjarhode i rullstolen utan att märka att de ens satt på en liten boll.
-Men hur ska jag komma hem härnäst? tänkte han fastklämd mellan två skinkor från Skara.
-Äh,skit samma! Kanske han släpper mig i en brunn. Då kan jag flyta hem som en upplåst anka hem till vidderna!

Och så en liten bonus angående bostadsfrågan, skriven av en redlös samhällsdebattör:

Bostadssituationen
Jag har köpt en lya på Knullholmen i kvarteret pungbrock.
-Dyrt eller?
-Nej, kom över den billigt! Två mille. Som en paradvåning i en skokartong! Öppnar jag ugnsluckan måste jag flytta undan fältsängen.
-Men vad är heter bostadsföreningen?
-Ah, det var något med Blygdläppen eller PH-värdet
-Jaha, men då vet jag! Det är där man inte får grilla körv, röka, ha på sig parfym eller vända sig i sängen. Jag blev ju vräkt, som en liten fladdrig hustomte, rakt ut på gården efter att jag vände nattskjortan på avigan.
-Ah, men nu bor du här under bron!
-Ja, här är friheten stor käre bror!

Imorgon kommer förresten ett jättelångt inlägg om en utflykt tagen direkt från verkligheten.

Tjosan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *