Gott nytt år kära vännerrrrr eller so long suckers!

De flesta skulle väl säga att det har präglats av corona. Jag skulle säga att det har präglats av massa idioter som inte vet hur man borde bete sig när man befinner sig i en pandemi. Det började med att folk trodde att man skulle skita ner sig och länsade varenda mataffär på dasspapper. Och nu är alla tester slut på apoteken för att folk vill testa sig bara för att… utan att ha minsta symptom, sen kommer de som vill testa sig för att man är sjuk eller förkyld men då har idioterna varit där och förstört. Och länsat.
Mitt år har präglats av jobba, sova och äta. Och andas lite där emellan. Fixa en klocka här och där, fredagkvällar med folköl och musik och polerande av någon klockboett och ögonen i skevt kors när klockan är tolv. Försöka hålla sig vaken när man tar en rönk i mörkret. Tröttheten har varit enorm…
Nåväl, nu ska jag ta en dusch så man piggnar till, sen ska jag till bolaget och sen till min mor som har en vana att alltid fylla år på nyårsafton.
Ikväll ska syrran och jag dricka lite(?) bärs och käka.
Imorgon kommer man vakna upp till ett nytt år. Funderar kanske på att sätta mig på en bänk utanför en pizzeria och titta på människor som flockas och svettas sprit och ångest bara för att få med sig en rund deg hem med massa möl och grunks på. Själv kanske jag äter pasta som jag har bunkrat upp med sen förra året.

Fan vilket konstigt sista inlägg för året. Äh det blir bra.

GOTT NYTT ÅR & SO LONG SUCKERS!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *